LOGRO.COM.TR TIK BAŞINA REKLAM ALIN


   Logro.com.tr  tık başı ödeme sistemiyle sitenize reklam veren, ve bu yolla  internetten gelir sağlayacağınız bir sitedir.


NASIL KAZANIRIM

   Öncelikle sisteme ücretsiz üye oluyorsunuz. Üyelik hemen kabul edilir. Siteye giriş yaptıktan sonra "Site işlemleri>> Site ekle" kısmına gelerek site(ler)nizi ekleyin. Sitenizi doğruladıktan sonra onay süreci başlayacaktır. Siteniz onaylandıktan sonra reklamlarınızı sitenizde gösterebilir ve tık başı  kazanmaya başlayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken bir sayfaya 3 adetten fazla logro reklamı eklerseniz ban yiyebilirsiniz.



Site ekleme kuralları aşağıda verilmiştir.
Site ekleme kuralları--------------1) Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı içerik barındıran internet siteleri üzerinden kazanç sağlamak yasaktır. 2) Logro Reklam Ticaret LTD ŞTİ kuruluşunun Logro.com.tr domaini üzerinden alınan reklam kodları ile oynamak , sahte tıklama , sahte gösterim ve sahte satış göstermek yasaktır.3) Üyeliğiniz içerisinde barındırılmayan internet sitelerinde kodları yayınlayamaz , kazanç sağlayamazsınız.4) Logro'nun sunmuş olduğu görseller harici farklı görsel kullanmanız , kullanıcıları aldatıcı içerikler ile reklama yöneltmeniz yasaktır.5) Kurallar bölümünü takip etmek ve uygulamak yayıncıların sorumluluğu altındadır. 6) Belirtilen kurallar dışında etik dışı uygulamalar ile karşılıklı kazanç sorumluluğunu yitiren yayıncıların hesapları dondurulabilinir. 7) Logro yönetimi sistemin daha sağlıklı işlemesi için "Site ekleme kuralları" kısmında değişiklik yapma hakkına sahiptir.8) Yayın ağına katılan her şahıs ve kurum belirtilen kuralları kabul etmiş ve aksi davranışlarda haklarından mahrum edilmeyi kabul etmiş sayılır. ------------------------------  Siteme ekleme kuralları bölümü www.logro.com.tr'den alıntıdır.

NE KADAR KAZANIRIM

   Logro tık başı ücret ödeyen bir site olduğu için ne kadar kazanacağınızı kestirmek biraz zordur. Sitenizin trafiğine, reklamı koyduğunuz bölümün ilgi çekiciliğine ve görünürlüğüne, içeriklerin reklamlarla uyuşmasına vs. bağlı olarak kazanabileceğiniz tutrar değişebilir.

  NE ZAMAN ve KAÇ PARA OLUNCA ÇEKEBİLİRİM

   Logro her ayın 10-15'i (hafta sonu hariç) arası ödeme yapar. Kazancınız 20 tl olduktan sonra önceden tanımladığınız hesabınıza çekebilirsiniz. Bu sitede istediğiniz zaman BBOG (Baba Beni Okula Gönder)'a bağış yapabilirsiniz. İsteğinize göre kazancınızdan her ay belirlediğiniz yüzde oranda kesilerek bağış yapabilirsiniz.

   Hemen hemen bu alandaki her sitede olduğu gibi Logro'da da aylık kazancınızdan vergi kesilir(%18 KDV- %11 Stopaj).

Logro.com.tr'ye üye olmak için tıklayın
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer reklam veren siteler için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...