Youtube'dan Para Kazanma

Youtube Para Kazanma


Merhabalar. İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 4. sayfasındasınız. Bu sayfada kalarak İnternetten para kazanma yöntemlerinden Youtube para kazanma yöntemi adlı yazımı okuyabilir, 1. sayfaya tıklayarak İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazmın ilk sayfasına ulaşabilir ya da size uygun başlığı sayfa sonundan seçebilirsiniz. İyi Kazançlar...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Youtube'dan Para Kazanma


(Önemli Bilgilendirme: Youtube'dan artık para kazanma zorlaştı. Youtube kanalınız varsa para kazanmak için Son 12 ay içinde toplam 4 bin saat video izletmiş olmalısınız ve en az 1000 aboneniz bulunması gerekiyor. Altta ki yazılar bu kuraldan önce yazıldığı için bu kurala göre değerlendirerek okuyunuz.)

   Daha önceden Youtube'dan nasıl para kazanılır adlı bir yazı yazmıştım. O yazıda Youtube'dan para kazanma yöntemini videolu ve resimli olarak anlatmıştım.  Bu yöntemi hiç bilmeyenler için Youtube'dan para kazanmanın mantığını anlatmaya ve bir iki püf noktaya değinmeye çalışacağım. Bu konu hakkında temel bilgilere sahipseniz Youtube'a üye olarak nasıl para kazanılacağını öğrenmek için direk bu linke tıklayabilirsiniz.

   Youtube, Google tarafından satın alındıktan sonra Google Adsense ile Youtube birleştirerek Youtube kullanıcılarına para kazandırmaya başladı. Mutlaka görmüşsünüzdür. Youtube'da video izlerken bazı reklamlar ekrana yansımakta. Bu reklamlar o videoyu yükleyen kişinin Adsense hesabına bağlıdır ve izleyenler o reklama tıkladıkça videoyu yükleyenin Adsense hesabına para geçer.

   Neden Youtube Üyelerine Para Kazandırıyor

Bu konuya kaba taslak bir iki madde ile açıklamak mümkündür. 1.'si Youtube'da video sayısını artırmak ve daha geniş kitleye hitap etmek için. 2.'si Kaliteyi artırmak için. Öyle ki Youtube gerekli gereksiz bir çok video ile dolu. Bir kişinin Youtube'dan para kazanabilmesi için izleyici sayısını artırması gerekmekte. Bunun içinde daha kaliteli, değişik, ilgi çeken video yüklemesi gerekmekte böylelikle Youtube  kalite artırmayı hedeflemektedir. 3.'sü ise Adsense ile alakalı. Adsense dünyanın en büyük reklam şirketi ve artık web siteler reklam vermek için yetersiz kalıyor. Youtube ile reklamlarını birleştirerek kendine yeni bir pazar açtı.

Ne kadar Para Kazanırım


   Adsense dünyanın en büyük reklam şirketi olmasının yanında tık başına en fazla para kazandıran şirkettir. Ama sizin Youtube'dan para kazanabilmeniz için ilgi çeken ve kaliteli videolar yüklemeniz gerekmekte. Böylelikle izleyici sayınızı artırır ve daha fazla para kazanırsınız. Adsense'ın minimum ödeme tutarı 200TL'dir. Eğer fazla izlenen videolara sahipseniz bu rakama ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir. Hatta Youtube ve Adsense birleştikten sonra bu işten çok ciddi para kazananlar olmuştur.

   Bu işin en güzel tarafı herhangi bir teknik bilgiye sahip olmanız gerekmemekte olmasıdır. Birkaç püf noktayı öğrendikten sonra kolayca para kazanabilirsiniz.

Not: Ne kadar çok kanal açarsanız ve video yüklerseniz o kadar çok para kazanırsınız. Adsense hesabınıza 500'e kadar kanal ekleyebilirsiniz.

Video Kaynağını Nasıl Bulacağım - Birkaç Püf Nokta

   Aslında en büyük problem video kaynağı bulma gibi görünsede bir kaç püf nokta ile bu sorun basitçe halledilebilir.
   Youtube üyeliğinizi bitirdiniz ve kanalınızı oluşturdunuz. Tek sorun video kaynağı bulmak. Bunun için bir kaç yöntem söyleyebilirim.

1.'si Kendi videolarınız ve çevrenizdeki kişilerin videoları: Youtube'a kendinizin veya çevrenizdeki kişilerin ilginç ve dikkat çeken videolarını yükleyebilirsiniz.
2.si Bu iş için yeni videolar oluşturabilirsiniz: Gezdiğiniz yerlerin, gördüğünüz ilginç şeylerin vb. videolarını oluşturup youtuba atabilirsiniz.
3.sü Arama motorlarından kaynak bulma: Hiç bunlarla uğraşamam bana direk video lazım diyorsanız bu sistem  devreye giriyor. Youtube'da kanalı olanların bir çoğu bu yöntemi kullanıyor. Bu yöntemi Google üzerinden anlatmaya çalışacağım.
 
youtubedan para kazanma    Diğelim komik videolar adında bir kanal oluşturdunuz. Youtube'da para kazanabilmeniz için Youtube'a daha önceden yüklenmemiş bir video olması gerekmektedir. Bunu bulabilmemiz için Google devreye giriyor. Google'un detaylı aramasından yakın tarihte internete eklenen videoları indirip Youtube'a ekleyebiliriz. Yandaki resimden nasıl yapılacağına bakabilirsiniz. Son 1 saat ya da 24 saat seçeneğini seçerek Youtube dışındaki videoları indirebilir ve Youtube'a yükleyebilirsiniz. Genelde bu videolar Youtube'a henüz düşmemiş olacaktır.

4.sü Dizi, film, sanatçı vb. şeylerin düzenli olarak yüklenmesi: En çok uygulanan yöntemlerden biridir. Gerçi hemen hemen tüm dizi ve filmlerin bir sayfası olduğundan bu yöntemi kullanmak zordur. Yeni çıkan veya hala sayfası oluşturulmamış dizi ve filmleri bulabilirseniz iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Örnek Kemal Sunal filmleri , Pepee çizgi film sayfası ya da Sezen Aksu şarkıları sayfası gibi. Burada en önemli nokta telif hakkına yakalanmamanız. Telif hakkına düşerseniz sayfanız kapatılabilir ve tüm kazancınız gidebilir.

5.si İyi bildiğiniz konuları videoya çekebilirsiniz: İyi bildiğiniz bir konun anlatımını videoya çekerek anlatabilirsiniz. Örneğin Nasıl yapılır gibi

   Buna benzer bir çok yöntem ile Youtube'dan para kazanabilirsiniz.

Dikkat edilmesi gerekenler


   Burada dikkat etmeniz gereken birkaç nokta ile yazımı tamamlamak istiyorum.

1.si Telif hakkı olan videoları yüklemeyin
2.si Dava edilebilecek (hakaret, vb) videolar yüklemeyin
3. Videonuzu yoruma kapatın ya da onaylanması için size gelmesini isteyin. Scam vb şeyler ile ilgili yorum yapılırsa hesabınız kapatılabilir.
4.Youtube'da bulunan videoyu yüklemeyin
5. Elinizden geldiğince ilgi çekebilecek videoları yükleyin.

Bu konuyu bitirdikten sonra Youtubedan nasıl para kazanılır, nasıl video eklenir, Adsense hesabı ile youtube hesabı nasıl birleştirilir. Kanal nasıl açılır gibi konularda bilgi almak ve Youtube'dan para kazanmak için Bu yazıyı okumanızı ve birebir uygulamanızı tavsiye ederim. Yazıya ulaşmak için tıklayın.


Örnek video: Bu video ile örnek vermek istiyorum alttaki videoyu izlediğinizde karşınıza bir reklam gelecektir. Bu reklam benim Adsense hesabıma bağlıdır.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 4. sayfasını bitirdiniz. İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın 5 sayfasına geçebilir , ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı alt taraftan seçebilirsiniz.

1. Sayfa İnternetten Para Kazanma
2. sayfa Anket Doldur Para Kazan
3. sayfa Web Sitene Reklam Alarak Para Kazan
4.sayfa Youtube'dan Para Kazanma
5.sayfa Link Kısalt Para Kazan
6. sayfa Forex Nedir
7. sayfa Satış Ortaklığı
8. sayfa Telefondan Para Kazan
9. sayfa Dosya Yükle Para Kazan
10. sayfa Tıkla Kazan (PTC)
11.sayfa Cashback

5 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. insanlara yardımcı olmak için yazdığınız bu yazı gerçek amacınıza ulaşıyor. Bana bir şeyler öğrettiği gibi eminim birçok kişiye de yarar sağlayacaktır. Yolunuz açık olsun ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...