napolyon anket sitesine üye ol para kazanmaya başla

İnternetten Para Kazanma- Anket Doldurarak Para Kazanma

NAPOLYON İŞİN SUYUNU ÇIKARDI !!!...

   Napolyon son zamanlarda kendi izlenimlerime göre üyelerine gereken değeri vermez oldu. Zaten minimum ödemenin 100 TL limiti çok yüksek olduğu için doğru düzgün kimse nakit para alamazken hediyeler konusunda da işin suyunu çıkardığını düşünüyorum. Öyle ki eskiden hediye olarak birçok alışveriş sitesinde, oyun sitesinde indirim sağlarken şuan bu siteler maddi anlamda bir çok kişinin alışveriş yaparken zorlanacağı sitelere dönüştü. Bunun dışında yeni farkettiğim bir şey de napolyondan arkadaşım için zynga kart aldım. 7.500 Nap yani 7,5 tl kesti. Ama bana gönderdiği kart değeri yaklaşık 4,5-5 TL arası yani buradan bile kazandığımız parayı kesiyor. 

    Üye olmayı düşünüyorsanız aşağıdaki önceden yazdığım yazımın devamını okumanızı tavsiye ederim.

        Napolyon.com ödeme kanıtı (hediye kart)

napolyom ödeme kanıtı

NAPOLYON- ANKET DOLDUR PARA KAZAN

Napolyon hakkında bilgi
   Napolyon.com üyelerine anket doldurma, sms okuma, mms okuma,  mail okuma (anket dışında pek bir şey gönderdiğini görmedim) yolu ile puan (kendi değimleriyle NAP)  kazandıran ve bu puanların karşılığında size para kazandıran ya da seçeneğinize göre hediyeler veren bir sitedir.

NE KADAR KAZANIRIM

    1 yılı geçkin süredir üyesiyim. Anket başı genelde 500 NAP  ile 2000 NAP (uzunluğuna göre, genelde 2000 NAP'lık anket gönderiyor). Henüz diğer bahsettiğim sms, mms vs. ile puan kazanmadım. 100.000 NAP olunca 100 TL ödeme yapıyor. Yani 1000 NAP=1 TL.

ÇOK KAZANIR MIYIM NE SIKLIKLA ANKET GÖNDERİYOR 


   Öncelikle reklamlara güvenip anketlerden ayda binlerce dolar kazanacağınızı düşünmeyin o reklamlardaki kadar kazandıran bir anket sitesine daha rastlamadım. Zaten tek bir anket sitesine üye olarak para kazanamazsınız.
   Gelelim Napolyon'a... Napolyon anket gönderme konusunda biraz dengesiz. Bazen günde birkaç tane anket yolluyor bazende 2 hafta 1 tane yolluyor. Bu nedenle çok fazla nakit para kazanma şansınız yok. Napolyon'da 100 tl alabilmek için belki yıllarca beklemeniz gerekebilir. Bence bu siteye üye olurken niyetiniz para kazanmak yerine hediyelerden yararlanmak olsun.  Dediğim gibi 100 TL ödeme limitine ulaşmak oldukça zor.

EKSTRA PUAN KAZANMA

Napolyon'da Kıdeme göre 3 seviye var ve her seviyeye göre siteye giriş yaptığınız zaman(her gün için kereye mahsus) puan verir. 1. seviye için 30 Nap 2. seviye için 45Nap 3. seviye için 60 Nap. kazanırsınız. Bunun dışında getirdiğiniz (davet veya link yoluyla) her kişi için belli bir miktar puan veriyor. Davet için 1. seviyeye 300NAP, 2. seviyeye 450NAP 3. Seviyeye 600Nap kazandırır.

ÜYE OL 1000+ NAP KAZAN

Napolyon'a üye olduğunuzda direk olarak size 1000NAP hediye ediyor. Üye olduktan sonra direk sorular geliyor Bunlara ekstra Nap hediye ediyor. Tamamen üye olup sorulara cevap verip ve profilinizi doldurduğunuzda yaklaşık 10.000 NAP hesabınızda oluyor.

HEDİYELER

    Kazandığınız Naplar(puanlar) 100 tl değerine gelinceye kadar beklemek zorunda değilsiniz belli bir puan karşılığı bazı alışveriş, yazılım, eğitim,  oyun... gibi sitelerde size indirim kazandırıyor.
Hediyeleri görmek için tıklayın


Bunun dışında sürekli yarışmalar düzenliyor ve hediyeler dağıtıyor.
Hediyeleri görmek için tıklayın.

NASIL ÜYE OLURUM

Napolyon tamamen ücretsizdir. BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer araştırma (anket) siteleri için tıklayın

7 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. birader bunda profil bilgilerini nasıl doldurcaz sürekli hata alıyorum hiç anket gelmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nasıl bir hata alıyorsunuz söylerseniz çözmeye çalışayım

      Sil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...