Youtube'a Video Ekle Para Kazan | Videolu ve Resimli anlatım | Youtube iş ortaklığı | Youtube+adsense

  Youtube.com, Adsense'la birleşerek video yükleyenerek para kazanma olanağı sağladı. Öncelikle bir kanal oluşturup. Para kazanma bölümünü aktif hale getiriyorsunuz. Adsense'da ki üyeliğiniz (önceden Adsense üyesi olmanız ya da bir web site sahibini olmanız gerekmiyor) ile Youtube'da ki videolarınızı birleştiyorsunuz ve videolarınızda Adsense reklamları çıkıyor. Youtube'da video izlerken görmüşsünüzdür. Videonun dolduğunu gösteren kırmızı şeritte sarı bir çizgi oluyor ve oraya gelince reklam çıkıyor.



   İşlem basit ama anlatırken  biraz karışık geliyor. Konuyla ilgili bir video hazırladım. Oldukça basit olduğunu bu videoda göreceksiniz. videoyu izlemenizi tavsiye ederim.



 Nasıl Reklam Yayınlarım

   Öncelikle bir kanal oluşturmalısınız. Daha önceden kanalınız varsa ve video yüklediyseniz bu daha iyi olur.
youtubedan para kazanBen sıfırdan anlatacağım. Kanalınızın ismini ve kategorisini iyi seçmelisiniz. Örneğin Film fragmanları ile ilgili videolar yayınlayacaksınız (kanalınızda istediğiniz tür video yayınlarsınız ama çok çeşitli yani bir kaza haberi bir fragman ya da komik video paylaşırsanız gereken verimi alamazsınız). Sonra Kanal ayarlarınızdan para kazanın bölümü var orayı tıklayıp Adsense'e yönlendirileceksiniz. Orada Youtube+Adsense ortaklığı bölümünden Adsense'e üye olacaksınız ve kısa bir süre sonra onaylanma gerçekleşecektir. Yüklediğiniz her videoda para kazan bölümünü işaretlemelisiniz. böylelikle Adsense reklamları videolarınızda yayınlanmaya başlayacaktır. Tıklandıkça para kazanacaksınız. Bu biraz uğraşdırıcı gibi duruyor ama çok karışık sayılmaz.
Yazı ile anlatılması biraz karışıkmış gibi gösteriyor.

Dikkat etmeniz gereken şeyler var.
Türk kanallarına reklam vermiyorlar. onun da kolay yolu var kanalınızı oluştururken Amerika seçersiniz dili Türkçe kalabilir sıkıntı olmuyor.

   Video biraz eski olduğu için Youtube'un eski hali üzerinden anlatılmış bir video. Gelen bir istek üzerine ben de  resimlerle anlatmaya çalıştım. Ama videoyu izlemenizde yarar var. 



Resimli anlatım.

resim1
 resim 2
resim 3

resim 4

resim 5

resim 6

resim 7

resim 8
resim 9

resim 10
 Eğer yeni adsense hesabı açarsanız onaylanması biraz zaman alır genelde sorun olmazsa en geç 24 saat içinde onaylanır.

resim 11

resim 12

resim 13

17 yorum:

  1. Selamlar youtubedan Kazanmaya Yardımcı bir araç olarak ytkazan.com önerebilir misinzi?

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. Benimle iletişim bölümünden irtibata geçebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. youtube ile internetten para kazanabilmek için zaten youtubede olan videoları paylaşsak olur mu? Siteniz gerçekten harika para kazanma konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu hiç denemedim ama olması lazım. çünkü tersi durumda paylaşılan yerde reklamın çıkmaması gerekirdi. bir deniyeyim aksi durumda tekrardan burada yazarım

      Sil
    2. youtube vıdeolarınızdan para kazanabilmek için;kendi videonuz olması gerekir eğer arka planda çalan bir müzik varsa telif hakkı olmayan bir şarkı olması gerekir aksi halde youtube kanalınız kapatılır.

      Sil
  5. Ne kadar kazandiriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sizin ne kadar aktif olduğunuza, güncel kaldığınıza, video seçiminize, kanalınızın ilgi alanına, videolardaki dile, hangi millete yayın yaptığınıza vb bir çok kritere göre değişir. hiç kazanamayan da gördüm aylık 5 bin tl kazananda ben şuan yoğunluğumdan dolayı ilgilenemiyorum fakat daha önce deneme amaçlı sağdan soldan bulduğum ve anlamını bilmediğim videolar yüklemiştim (1 kereye mahsus) bir ayda 40 tl civarı kazandırmıştı. Fakat videolarımdan biri biraz ilgi görmüştü.

      Sil
  6. ilk önce google hesabımı almam gerekiyor.sonra mı kanal açacağım bana yardımcı olabilir minisz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi öncelikle google gmail hesabı oluşturmalısınız. daha sonra O mail adresini kullanarak youtube giriş yapın ve kanalınızı oluşturun.

      Sil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. bunu daha ayrıntılı nasıl öğrenebilirim youtobe dan para kazanma yardımcı olurmusunuz bu konuda nerden bilgi alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. İletişim formundan irtibata geçin yardımcı olmaya çalışırım.

      Sil
  9. Youtube sitesinin ilk yayına girdiği dönemlerden youtube dan direkt olarak para kazanma imkanı bulunmamaktaydı. Günümüzde ise youtube sitesinde bir çok şekilde para kazanma seçenekleri mevcuttur. Resimli anlatım gayet açıklayıcı olmuş.

    YanıtlaSil
  10. Admin bir şey sorucam ülkemizi ABD yapınca daha fazla para kazanabiliriz diyorsun bu yasadışı değil mi veya cezası olmazmı anlaşılırsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ABD yapılmasının nedeni youtube yabancı bir şirket ve dolar üzerinden çalıştıkları için öyle daha kazançlı oluyo cezası olsaydı şimdiye kadar birçok kişi ceza alırdı sonuç itibari ilr biz belirtmesek bile yüklediklerimizin arka planınında konumumuz belli olmaktadır

      Sil
  11. İnternetten para kazanma günümüzün en revaçta olan mesleklerinden ve geleceğin mesleklerinden biridir.Satış ortaklığı ,anket doldurmak ve özellikle makale yazarlığı bunların en çok tercih edilenleridir.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...