Adtriplex Hakkında Bilgi | Nasıl | Sitene Reklam Al

Sitene Reklam Al

Adtriplex hakkında bilgi

 Adtriplex yeni üye olduğum bir reklam şirketi. Uzun zamandır bildiğim fakat şimdiye kadar çok fazla inceleyemediğim siteyi kısa bir süre önce inceleme fırsatı buldum ve size biraz Adtriplex'den bahsedeceğim.

   Adtriplex.com web sitenize reklam alabileceğiniz bir sitedir.
Adtriplex diğer reklam şirketlerine göre biraz farklılık göstedir. 3 farklı reklam çeşidi bulunur.

Reklam Çeşitleri

   Adtriplex.com'da kayıt bazlı, komisyon bazlı ve tıklama bazlı olmak üzere 3 farklı reklam çeşidi bulunur ve hangi reklamı seçeceğiniz size bırakılmıştır (tabi önce başvuru yapmanız gerekmektedir). 
adtriplex reklam çeşitleri   Konuyu biraz daha açmak istiyorum. Siteye üye olduktan sonra başvurabileceğiniz reklamlar gösterilir. Örneğin, Markafoni reklamını Adtriplex sizin panelinize yolladı ve Markafoni size satış başı %5 komisyon vereceğini söylüyor. Bu reklama başvurup onaylanırsa reklamı sitenizde gösterebilirsiniz ve sizin siteniz aracılığıyla Markafoni'ye gidip alışveriş yapanlardan %5 komisyon hesabınıza eklenir. Yanda bununla ilgili örnek resim ekledim. Bunun dışında kayıt bazlı reklam ise aynı mantıkla sizin sitenizdeki reklamdan giderek belirtilen siteye üye olanlardan belli bir miktar para alırsınız. Tıklama bazlı ise normal  reklam şirketleri gibi tıklama başı para kazanırsınız. Ama burada diğer reklam şirketlerinden yine bir fark var. Tıklama bazlı siteler de tıklama başı ücret önceden bellidir. Markafoni örneği gibi düşünürsek Markafoni size tıklama başı 0.03 TL vereceğini söylüyor ve her tıklamada aynı ücreti ödüyor.  
Adtriplex.com'da 
L harfi kayıt bazlı
S harfi komisyon-satış bazlı
C harfi ise tıklama bazlı reklamları ifade etmektedir.  

Nasıl Üye Olurum 

Buraya tıklayarak gerekli formu doldurduktan sonra kayıt işleminiz bitecektir. Siteniz onaylandıktan sonra (genelde 1-2 gün içinde onaylanır) reklamlara başvuru yapabilir ve sitenizde yayınlayabilirsiniz.

Ne Kadar Kazanırım. Minimum Ödeme Limiti Nedir.

   Yukarda bahsettiğim gibi sitenize uygun reklamları sitenize yerleştirdikten sonra 50 TL'ye ulaşınca paranızı banka hesabına aktarabilirsiniz.

Adtriplex.com'a üye ol



4 yorum:

  1. Abi selam ben Azerbaycandan yaziyorum.Buradan uye ola biliyormuyum Adtriplex.com a

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A.S. Adtriplex'e Azerbaycan'dan üye olabilirsin fakat reklamlar da nasıl bir değişiklik olur bilmiyorum. Onu Adtriplex ile iletişime geçip öğrenebilirsin. İyi kazançlar...

      Sil
    2. Sag olasin siten cok isime yaradi.
      www.geodesyschool.com

      Sil
    3. İşine yaradığına sevindim. İyi Kazançlar...

      Sil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...