Anket Doldurarak Para Kazanma

Merhabalar. İnternetten Nasıl Para Kazanırım adlı yazımın 2. sayfasındasınız. İnternetten para kazanma yöntemlerinden anket doldurarak para kazanma hakkında bilgi almak için bu sayfada kalabilir, ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı sayfa sonundan seçebilirsiniz. İyi Kazançlar...

İnternetten para kazanma yolları sayfa: 2. sayfa

Anket Doldur Para Kazan


   Öncelikle tabi ki anket siteleri ile başlamak istiyorum. İnternette mutlaka görmüşsünüzdür. Bir çok yerde anket siteleri ile ilgili yazı ve reklam var. Anket doldur para kazan sistemine basitçe değinecek olursak

    Anket  doldur para kazan sistemi; Yurt içinde ve Yurt dışında ki bazı anket siteleri, bazı kuruluşlar ve firmalar için anketler düzenleyerek üyelerine gönderir ve anket uzunluğuna, konusuna, kalitesine vb. bakarak size belli bir ücret öder. Belli bir limite geldiğinizde bu parayı hesabınıza gönderir.

   Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Anket doldurarak para kazanabilir miyim? adlı yazımda da yazdığım gibi anket doldurarak para kazanma size sadece ek gelir elde ettirir. Dışarıda gördüğünüz abartı reklamlara kanmamanızı tavsiye ederim. Bu yüzden Anket doldurarak para kazanabilir miyim? adlı yazımı okumanızı tavsiye ederim.

   Neden Anketler Düzenlenir

   Anketlerin düzenlenmesinin sebebini; firmalar ve kuruluşlar ürettikleri ürünlerin, markalarının vb. hakkında bilgi almak ister. Kullanıcılarının görüşleri onlar için çok önemlidir. Yeni çıkan bir ürünün tanıtımı, ürünlerin beğenilip beğenilmediğini, isimlerinin bilinirlik derecesini, sorunlarını öğrenmek vb. şeyleri bilmek ve fikir oluşturmak için bu anketler düzenlenir.

Anketlere Nasıl Katılırım

Anket sitelerinin web sayfalarına giderek üye olmalısınız. Üye olduktan belli bir süre sonra üye olurken verdiğiniz e-posta adresinize anketler gelmeye başlayacaktır. Nadiren bazı anket sitelerinde  mail adresinize anket yollamaz direk kendi sayfalarından girerek anketleri görebilirsiniz. Bu tarz siteleri sık sık kontrol etmelisiniz.

Anket Doldurarak Ne Kadar Para Kazanabilirim

   Anket doldurararak bir önceki sayfada da belirttiğim gibi sadece ek gelir kazanabilirsiniz. Bazı ücretli anket siteleri yüksek miktarda gelir elde edebileceğinizi vaad ediyorlar. Belki bu sitelerde yüksek düzeyde para kazanabilirsiniz ama normal ücretsiz anket sitelerinde bu ek gelir kavramını geçmeyecek düzeydedir. Eğer sürekli internet başında iseniz, ek gelir arıyorsanız. öğrenci iseniz anket siteleri değerlendirilebilir.

   Anket Ücretleri:  Anket ücretleri, Anketin uzunluğuna, kalitesine, şirketine göre ücretlendirilir ve genelde kısa anketlerde 30Krş ile uzun anketlerde 4TL arası değişmektedir. Ortalama 15-30 dk bir anket 1,5-3 TL arası kazandırır. Tabi ki bu değişebilir.

   Paramı Ne Zaman ve Nasıl Alabilirim: Her sitenin kendi belirlediği bir minimum ödeme tutarı verdır. Bu bazı anket sitelerinde 1 TL (Euro ve Dolar da olabilir) iken  bazı sitelerde 100 TL'dir (minimum ödeme tutarı çok yüksek olan sitelere kayıt olmanızı tavsiye etmem. Genelde o rakamı toparlayabilmek yıllar alır). Bu genelde anket gönderme oranı ve anket ücretleriyle doğru orantılıdır. Yani minimum ödeme tutarı yüksek olan siteler sık ve yüksek ücretli anket gönderirken düşük olanlar da tam tersidir. Fakat üye çekebilmek için sık ve yüksek ücretli bazı anket sitelerinde minimum ödeme tutarını düşük tutabiliyor (size böyle sitelere üye omanızı tavsiye ederim).

   Minimum ödeme tutarını tamamladıktan sonra genelde banka hesabınıza ya da Paypal hesabınıza ödeme yapılır. Genelde yabancı kaynaklı siteler Paypal'a Türk kaynaklı siteler banka hesabınıza yatır. (Paypal nedir?)

   Burada belirtmek istediğim bir şey de daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi tek bir anket sitesine üye olarak ele gelir bir para kazanamazsınız. En az 15-20 anket sitesine üye olarak kısa zamanda az para kazanmaktansa uzun zamanda çok para kazanmayı hedeflemelisiniz.


Şimdi Ne Yapmalıyım

   Eğer anket sitelerinden ek gelir elde etmeyi düşünüyorsanız size en uygun anket sitelerini bulup (sitemizden yardım alabilirsiniz) üye olmaya başlamalısınız. Daha sonra mail adresinize gelen anketleri doldurmalısınız.

Not: Dikkat edin Scam sitelere yakalanmayın vaktinizi boşa harcamayın.

Anket doldur para kazan sistemiyle para kazanmak istiyorsanız Anket doldurarak para kazanabilir miyim adlı yazımı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 2. sayfasını bitirdiniz. İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazmın 3 sayfasına geçebilir , ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı alt taraftan seçebilirsiniz.

10. sayfa Tıkla Kazan (PTC)
11.sayfa Cashback

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. paypay kart kapandı farklı kartlara da yatıra bilirlermi

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...