GearBest ile hediye kuponu kazanın

Gearbest ile para kazanma

   Merhabar uzun bir aradan sonra Netteis.com olarak tekrardan yayındayız. Bugün Gearbest.com'dan  hediye kuponu kazanma programını anlatmaya çalışacağım.

Gearbest nedir?

   Öncelikle Gearbest'in ne olduğundan, güvenilir mi değil mi ondan bahsetmek istiyorum. Zaten birçoğunuz biliyordur. Çin merkezli bir alışveriş sitesidir. Türkiye'ye ürün gönderimleri bulunmaktadır. Yurt dışından alışveriş sitelerinde en bilindiklerindendir. Uzun zamandır birçok ülkeye hizmet sunmaktadır. Benim de birkaç kere alışveriş yapmışlığım var. Aliexpres'e göre daha hızlı olması ve birazdan aşağıda bahsedeceğim hediye kupon olayından dolayı son yıllarda Türkiye'de oldukça popülerleşti. Hatta şu an Türkiye'ye ayrı (Türkiye'de bulunan) bir depo açma çalışmaları devam etmekte. Bu yüzden Gearbest iş ortaklığından Netteis.com'da bahsetmek istedim.

Gearbest.com'dan para kazanma

Gearbest iş ortaklığı

gearbest hediye kupon kazan
Gearbest para kazanma
   Gearbest Türkiye'de iyice popüler oldu. Şimdide Gearbest iş ortaklığı popüler oluyor sanırım. Youtube'da veya başka sosyal mecralarda birçok kez Gearbest ürün incelemesine denk gelmişsinizdir. Bu incelemelerin sebebi tabi ki hediye kuponları.

   Aslında Gearbestte iki çeşit para kazanma yöntemi var birincisi altta bahsettiğim hediye kuponu olayı. İkincisi ise komisyon bazlı. Komisyon bazlı olaya bugün girmeyeceğim. Belki ilerleyen zaman da başka bir makalede bahsederim.

Nasıl hediye kuponu kazanırım?

  Nasıl kupon kazanırımın cevabı sosyal medyadan kazanırsınızdır. Son zamanlarda birçok kez özellikle Youtube'da Gearbest ürün icelemeleri yapan kişilere denk gelmişsinizdir. Bunun artmasının sebebi Gearbest'in hediye kuponları. Sizden bir ürünün incelemesi istiyor (ürün farketmez size bağlı). Eğer biraz izlenirse size 100$'a kadar Gearbest.com'dan alışveriş yapabileceğiniz hediye kuponu veriyor. Olay şöyle gerçekleşiyor. Gearbest.com'dan bir ürün alıyorsunuz. İnceleme videosu çekip sosyal medyalarda paylaşıyorsunuz. Herhangi bir sosyal medya fark etmez (genelde Youtube tercih ediliyor). Sonra bu sayfaya girip ben sizin ürününüzü inceledim şu kadar izlendi hediye kuponumu verin diye formu dolduruyorsunuz (incelemeyi sosyal medyaya attıktan 1 aya kadar süreniz var). Eğer dediğiniz gibi inceleme işlerine yarıyorsa size hediye kuponu veriyorlar. Tabi bunu yapabilmek için üye olmanız şart. Bir sınırlama yok istediğiniz kadar çekip atabiliyorsunuz. Her inceleme için ayrı hediye kuponu kazanma şansınız var. Burada bir not ekliyeyim incelemesini yaptığınız ürünün satın alma linkini de incelemede paylaşmalısınız.

   Ürün incelemesi yaptıysanız ve Gearbes'te bildirmek istiyorsanız bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
Gearbest ürün incele hediye kupon kazan
Gearbest ile hediye kupon kazanma
Özet olarak...

- Gearbest.com'dan istediğiniz bir ürünü kendi paranızla satın alıyorsunuz.
-Ürünü inceleyip sosyal medyaya atıyorsunuz. Sosyal medyaya atarken ürünü hangi linkten satın alınacağını belirtmek zorundasınız.
- Sonra bu sayfaya gidip ben sizin ürününüzü inceledim diye başvuruyorsunuz.
-Onlar kendi demelerine göre 48 saat içerisinde size dönüş sağlıyor (Test etmedim) ürün incelemeniz başarılı alın size kupon ya da ürün incelemesi başarısız ya da bir sorun var diye.
-Sonra hediye kupon ile Gearbest.com'da alışveriş yapabiliyorsunuz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...