GOOGLE ADSENSE NEDİR NASIL ÜYE OLUNUR

   Google Adsense bilindiği gibi dünyanın en büyük reklam şirketidir. Paranız tamamen garanti altındadır. Size tıklama başı size para öder. Google Adsense'e üye olabilmek için önce bir web sitesine sahip olmanız gerekmektedir. Bunu; blogger.com, blogcu.com vs. gibi bedava site oluşturmanızı sağlayacağınız ya da ücret ödeyerek  açacağınız ".com", ".net",,, uzantılara sahip web siteleri ile edinebilirsiniz.

   Eğer bir siteye sahipseniz hemen başvurabilirsiniz. Biliyorsunuz ki bu tarz tıklama başı para ödeyen sistemlerden para kazanabilmeniz için sitenizde iyi bir trafik olması lazım.

   Siteniz bunner, video, text tarzı reklamlar alabilir boyutlarını seçebilirsiniz. sitenizin içeriğine göre anahtar kelimeler belirleyebilir sitenizde buna göre reklamlar görmenizi sağlayabilirsiniz. Adsense'in en fazla para kazandıran site olmasının nedenlerinden biride budur. Örneğin; siteniz teknoloji ile ilgiliyse sitenizde görünen reklamlarda teknoloji ile ilgili olur.

  NASIL KAZANIRIM

   adsense'e üye olup onaylandıktan sonra verilen kodları reklamın görünmesi istediğiniz yere eklemeniz yeterli olacaktır. Adsense'de üye olanların sayısı bir hayli fazla olduğu için onaylanması bir hayli uzun zaman alabiliyor. Bunun yanında çok kısa sürede de onaylanan üyelikler vardır.
Başka PTC (tıklama başı ücret) ödeyen siteleri görmek için tıklayın.

   NE KADAR KAZANIRIM

   Bunu kestirmek biraz zordur. Siteniz ne kadar trafik alıyorsa, reklamı ne kadar uygun yere yerleştirdiyseniz, reklamları ne kadar sitenizle alakalı oluşturduysanız o kadar fazla kazanırsınız.

   100 dolar olunca paranızı adresinize gönderilen çek ile alırsınız.

Adsense üye olmak için tıklayın İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer reklam şirketleri için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...