Reklam Store Sitene Reklam Al

Reklam Store - Sitene Reklam Al


   Reklamstore.com başarılı bir Türk şirketidir. 2007 yılından bu yana hizmet vermekte olup bir çok kişinin online para kazanma yolunda ekmek kapısı olmuştur.

  Reklam Store web sitenizde reklam yayınlamaya yarayan ve tık başına ücret ödeyen bir sitedir. Burada reklam almanız için yapmanız gereken tek şey ücretli satın aldığınız bir web sitenizin olmasıdır ( ücretsiz alınan blogger, blogcu vs. siteleri kabul etmemektedir).

NASIL KAZANIRIM

   Reklam Store'a üye olduktan sora onaylanma süreci başlar ve kısa bir süre içinde üyeliğiniz onaylanır(onaylanmama ihtimalinide göz önünde bulundurun). Bundan sonra yapmanız gereken Reklam Store'un belirlediği belirli boyuttaki text, bunner vb gibi kodları sitenizde görmek istediğini yere yapıştırmanızdır.

NE KADAR KAZANIRIM

   Reklam Store'da ne kadar kazanırım sorusuna pek bir cevap verilemez. Bu sizin sitenizin trafiği, reklamı yapıştırdığınız yerin dikkat çekiciliği vs. gibi etkiler kazancınız ile doğru orantılı olacaktır fakat Reklam Store iyi gelir kapılarından biridir.

   Paranız 30 tl olunca her ayın 15inde hesabınıza aktarabilirsiniz.


Reklam Store'a üye olmak için tıklayınız  İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...