PAYPAL NEDİR NASIL ÜYE OLUNUR ÜCRETLİMİDİR.

    Önemli Bilgi: BDDK Paypal'ın lisans başvurusunu reddetmiş olup. 6 Haziran 2016'dan beri paypal Türkiye'de kullanılamamaktadır. Para alma ve gönderme işlemi yapılamamaktadır. Sadece hesabınızda paraız var ise banka hesabınıza çekebilmektesiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Paypal geleceğin online bankacılığıdır. Dünyanın her yerinden para alıp gönderebileceğiniz, alışveriş yapacağınız siteye hiç bir kişisel bilgi vermeden para aktarabileceğiniz, kredi kartından hesabınıza para aktarabileceğiniz online banka görevi yapan bir sitedir.


   NEDEN ÜYE OLMALIYIM

   Çünkü online hayat günümüzde önemli bir edinmektedir ve gelecekte hayatımızın neredeyse tamamını oluşturacaktır. Nasıl alışveriş mağazaların yerini online mağazalar alıyorsa, geleceğin bankaları kredi kartlarıda online işleme geçecektir. Hatta geçmeye başlamıştır. Paypal ve beneri siteler ilerleyen zamanlarda en çok ihtiyacımız olacak site tipleri olacaktır. Belki gelecekte ekmek bile alırken ödemesini bu tarz sitelerden yapacağız.

   Gelelim Paypal'a;
   Paypal şimdinin online bankasıdır. Bir yerden alışveriş yaparken hep bir korkumuz vardır. Acaba kart bilgilerimi giriyorum bundan fazla para çekerler mi diye Paypal bu olayı tamamen ortadan kaldırıyor Paypal'a daha önceden tanımladığınız kredi kartınızıdan kart bilgisi vermeden online alışveriş sitelerine ödeme yapabilirsiniz ya da hesabınızda ki nakit paradan ödeyebilirsiniz.

   Dünyanın öbür ucunda bulunan bir arkadaşınızdan ya da akrabanızdan küçük bir komisyon farkıyla para isteyebilir ya da direk size para gönderebilirler.

   Sitemizle alakalı olarak da para kazandığınız (anket video izleme vs...) sitelerin büyük bir bölümü parayı Paypal'a aktarmaktadır.

    Hesabınıza aktarılan parayı hesabına ya da kredi kartına çekebilirsiniz.

   Paypal'a Dünyanın bir çok ülkesinin para birimini kullanır. paranızı hesaba aktarım   dolar, euro  vs. çevirerek yatırımınızı bu değerler üzerinde saklayabilirsiniz.

   Ticaretle uğraşıyossanız ve özellikle bunu internet üzerinden yapıyorsanız. Müşterileriniz ödeme için Paypal isteyebilirler.

   NASIL ÜYE OLURUM
   Payapal'a üye olmak ücretsizdir. Aşağıda verdiğim linke tıklayara direk ücretsiz olarak üye olabilirsiniz
   

Paypal hesabı açmak tamamen ücretsizdir

Paypal hesabı açmak için tıklayınız
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer araştırma (anket) siteleri için tıklayın

3 yorum:

  1. Kullanım şartlarını onaylama kutucuğunu bulamadığım için üye olamıyorum paypala.yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. az önce denedim ve üyelik formunda bir sıkıntı bulamadım. sizin bilgisayarınızdan kaynaklı bir sıkıntı olabilir. başka bir browserda ya da bilgisayarda deneyebilirsiniz. formun görüntüsünü aldım bu linkten bakıp üye olabilirsiniz. http://r1310.hizliresim.com/1g/q/ttt26.jpg

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...