TOLUNA.COM'a ÜYE OL ANKET DOLDUR SORU SOR... PARA KAZAN



   Toluna Hakkında Bilgi


   Toluna.com dünyada milyonlarca üyesi olan bir çok etkinlikle para kazandıran bir sitedir. Siteye ücretsiz üye olduktan sonra hem eğlenip hemde para kazanabileceğiniz bir ortam bulursunuz. Birbirinize sorular sorarak soruları yanıtlayarak kısa sponsor anketlerini doldurarak. Çoktan seçmeli anketler oluşturarak online anketleri doldurarak kazanırsınız. Örneğin bu sene şampiyon kim olur diye bir anket oluşturdunuz buna ne kadar kişi cevap verirse o kadar kazanırsınız.

   NASIL ve NE KADAR KAZANIRIM

   Birçok para kazanma yöntemi vardır bunlardan en önemlisi online anket doldurmaktır. Anket başı 1000 puan vermektedir.

   Sponsor anketlerini doldurarak para kazanın.  Sponsorlar genelde tek soruluk anket yollarlar ve bu anketleri doldurarak 100-150 puan kazanırsınız.

    Başkalarının açtığı konulara fikir belirterek (en az 80 kelime) 100 puan kazanırsınız. Bu aylık 5.000 puan ile sınırlıdır.

    Atığınız çoktan seçmeli anketlere belli bir sayıda cevap gelirse ekstra puan kazanırsınız.

   Arkadaşlarınızı davet ederek  500 puan kazanırsınız.

   Puanlar toplamı 40.000'e ulaştığında 25 tl olarak bunu hesabınıza aktarırsınız.

   Denediğim bir site olarak para kazanmanın yanında oldukça eğlenceli de bir sitedir. Birilerini takip ederek yaptıklarını gözlemleyebilir, mesaj göndererek sohbet etme imkanıda sağlarsınız.

Toluna'ya üye olmak için tıklayınız
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer araştırma (anket) siteleri için tıklayın

2 yorum:

  1. Hocam ben bu siteye üye olmak istiyorum ama üye olamıyorum... Girmiş olduğum "kullanıcı adı" bir türlü kabul edilmiyor; birçok kullanıcı adı kullandım ama yine de kabul etmedi... Yardımcı olursanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Murat bey şimdi denedim üye formunda sorun yok gibi görünüyor diğer yorumunuu da dikkate alacak olursak bilgisayarınız da oluşan bir problem olabilir başka bir browser ya da bilgisayar deneyebilirsiniz. Browserda ki çerezleri de silmenizi tavsiye ederim. formun çalıştığına dair ekran görüntüsünü aldım bu linkten bakabilirsiniz. http://p1310.hizliresim.com/1g/s/tw2g7.png

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...