Dosya Yükle Para Kazan

Dosya Yükle Para Kazan   

   Merhabalar. İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 9. sayfasındasınız. Bu sayfada kalarak İnternetten para kazanma yöntemlerinden "Dosya Yükle Para Kazan" adlı yazımı okuyabilir, 1. sayfaya tıklayarak İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın ilk sayfasına ulaşabilir ya da size uygun başlığı sayfa sonundan seçebilirsiniz. İyi Kazançlar...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazan - Dosya Yükle Kazan

   "İnternetten Para Kazanma" adlı yazımın 7. sayfasında satış ortaklığından bahsetmiştik. Dosya yükleyerek para kazanma sistemi de satış ortaklığı başlığı altında incelemek mümkündür ama son bir kaç yıldır bu sistemin popülerleşmesi nedeniyle ayrı bir başlıkta incelemek istedim.

Dosya Yükle Para Kazan Nedir?

   Dosya paylaşım siteleri ( Turbobit, Netload...) adından da anlaşılacağı gibi bir takım dosyaları (Oyun, program, video ...) yükleyerek sitenizde veya başka bir yerde paylaşmanıza yarayan sitelerdir. Bir çok şirket gibi bu tarz siteler de partner programlarını oluşturdu ve kullanıcılarına para kazandırmaya başladı. Böylelikle hem kendileri hem de bu siteleri kullanarak dosya yükleyen kişiler para kazanıyor. 

Dosya Yükleyerek Nasıl Para Kazanılır?
   Dosya yükle para kazan sistemine sahip sitelerde genelde 3 çeşit para kazanma yöntemi vardır. Bu siteden siteye değişebilir.

1.si Dosya yükle para kazan: Bu tarz sitelerden genel olarak kullanılan para kazanma yöntemidir. Partner Programı olan dosya paylaşım sitelerinden birine veya bir kaçına üye olduktan sonra bu sitelere dosya yüklüyoruz ve dosyalarınız kişiler tarafından indirildikçe para kazanıyorunuz. Genellikle bu tarz siteler 1000 indirme başı size para kazandırır ve dosya boyutuna göre de ücretler farklıdır. Örneğin;  Bu tarz sitelerden biri olan Turbobit bize 100 MB- 250 MB arası dosya yükleyin ve bu dosyayı indiren her 1000 kişi için size 9 Dolar öderim diyor. Dosya boyutu yükseldikçe para da artıyor.

2.si Alt üyelerden para kazan: Dosya yükle para kazan sistemine sahip siteler genellikle alt üyesi ( Alt üye sizin aracılığınızla üye kişilere verilen addır ) olanlara da para kazandırır. Alt üyenizin kazandığı paradan bir miktarını size komisyon olarak verir. Örneğin yine Turbobit alt üyelerinizin kazandığı paradan %20 komisyon veriyor.

3.sü Satış yap para kazan: Bu bölümden para kazanmak zordur. Fakat gerçekleştiği taktirde getirisi fena sayılmaz. Bu sistemde sizin aracılığınız ile dosya paylaşım sitelerine ücretli üye olanlardan belli bir komisyon alırsınız. Yine Turbobit örneğinden gidecek olursak bir kişi bizim aracılığımızla gidip Turbobit'e premium üye olursa Turbobit satış fiyatından bize %40-60 arası komisyon veriyor.

Web site sahipleri daha şanslı !!!...

Dosya yükle para kazan sisteminde web site sahipleri daha şanslı özellikle download siteleri bu sistemle oldukça iyi para kazanıyor. Eğer bir web siteniz varsa bu tarz dosyaları paylaşmanız daha kolay olacaktır. Bir web siteniz yoksa yüklediğiniz dosyalar birileri tarafından görülüp indirilme olasılığı daha düşüktür. Ama bu  hiç para kazanamayacağız anlamına gelmez. Upload ettiğiniz dosyaları forumlarda sosyal paylaşım sitelerinde, bloglarda paylaşarak para kazanabilirsiniz.

Bu tarz sitelere web sitemizden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Dosya yükle para kazan sistemine sahip siteleri görmek için tıklayın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 9. sayfasını bitirdiniz. İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın 10. sayfasına geçebilir , ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı alt taraftan seçebilirsiniz.

1. Sayfa İnternetten Para Kazanma
2. sayfa Anket Doldur Para Kazan
3. sayfa Web Sitene Reklam Alarak Para Kazan
4.sayfa Youtube'dan Para Kazanma
5.sayfa Link Kısalt Para Kazan
6. sayfa Forex Nedir
7. sayfa Satış Ortaklığı
8. sayfa Telefondan Para Kazan
9. sayfa Dosya Yükle Para Kazan
10. sayfa Tıkla Kazan (PTC)
11.sayfa Cashback

4 yorum:

  1. teşekkürler bilgilendirmeleriniz için...

    YanıtlaSil
  2. Turbobitten 30 bin tl satış yaptığınızda (premium) 6000 tl alırsınız. Kendimden biliyorum :D Kazançları verdiği komisyonu ciddi oranda düşürdü.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...