Tıkla Kazan

Tıkla Kazan 

   Merhabalar. İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 10. sayfasındasınız. Bu sayfada kalarak İnternetten para kazanma yöntemlerinden "Tıkla Kazan" adlı yazımı okuyabilir, 1. sayfaya tıklayarak İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın ilk sayfasına ulaşabilir ya da size uygun başlığı sayfa sonundan seçebilirsiniz. İyi Kazançlar...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Tıkla kazan diğer adıyla ptc siteleri adından da anlaşılacağı gibi belirli reklamlara tıkladıktan sonra izlediğimiz reklamlar sayesinde para kazanmamızı sağlar. Konuyu biraz daha açacak olursak; Üye olduğumuz ptc sitelerinde yer alan reklamlara tıklıyoruz belli bir müddet reklamı izledikten sonra bize para kazandırıyor. Bu siteleri reklam izle kazan başlığı altında incelemek de mümkündür.

   ptc siteleri (tıkla kazan siteleri), uzun zamandır internetten para kazandırma yöntemleri arasında bulunuyor. Bugün sizlere bu yazımda ptc sitelerinden para kazanma sistemini anlatmaya çalışacağım.

   Para Kazanma


   ptc sitelerinin (tıkla kazan siteleri) asıl amacı tıkla kazan ya da reklam izle para kazan olsa da para kazanmak için bir çok yöntemi bulunmaktadır. Bu her site için aynı olmasa da genellikle 3-5 yöntem hemen hemen tüm ptc sitelerinde mevcuttur.

Para kazanma yöntemleri

1. Tıkla Kazan:  Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sitelerin kuruluş amacıdır. Karşımızda reklamlar vardır biz bu reklamlara tıklayıp izleriz. Böylelikle para kazanırız. Reklam ücretleri genellikle reklamın uzunluğuna göre değişir. Reklam süreleri genellikle 3-30 Sn arasındadır. Bu yöntem ile çok fazla para kazanırsınız diyemem çünkü reklam ücretleri çok düşüktür. Genellikle tıkla kazan siteleri 3-5 sn'lik reklamların 10 tanesi için 1 kuruş öder. Bu da tatmin edici bir rakam değildir. Aslında Ptc siteleri üyelerini burada premium üyeliğe zorlar çünkü premium üye olanlara her sitede aynı olmasa da genellikle 3-5 saniyelik reklam için 1 kuruş öder. Bu rakam kimseyi zengin etmese aşağıda bahsettiğim yöntemleri de uygulayarak belki ay sonunda uğraştığınıza değecek bir rakam kazanabilirsiniz.

2. Alt üye ile para kazan: Bu yöntem 2'ye ayrılıyor. ref kiralama ve alt üyeler. Alt üyeler, sizin aracılığınız ile o siteye üye olanlardır ve onların kazandığı paradan belli bir miktar komisyon alırsınız.

    A- Ref kiralama bir çok ptc sitesinde mevcuttur belli bir miktar karşılığında kendinize alt üye kiralarsınız. Bu bazı sitelerde daha uzun süre olsa da genellikle kiralama süresi 1 ay için geçerlidir. 1 ayın sonunda para vererek tekrar kiralamanız gerekiyor. Peki kiraladığımız refler ne işe yarıyor. Kiraladığımız refler aynı sizin alt üyelerinizmiş gibi reklamlara tıklar ve size belli bir miktar para kazandırır. Genellikle bunlar kişi değil bilgisayardır. Daha önceleri tıkla kazan sistemiyle uğraşırken bir şey farkettim. Eğer siz üye olduğunuz ptc sitesine girip her gün reklamlara tıklıyorsanız ref ile kiraladığınız refler de reklamlara tıklıyor. Eğer sadece işi kiraladığınız reflere bıraktıysanız onlar da tıklamayı kesiyor ya da azaltıyor. Yani kiraladığınız reflerden para kazanmak için sizin siteye günlük olarak girip reklamları izlemeniz gerekiyor.

   B- Alt üye yukarıda da bahsettiğim gibi sizin aracılığınızla üye olanlardır. Siz Alt üyelerinizin kazandığı paradan bir miktar komisyon alırsınız (Alt üyelerin parasında bir değişiklik olmaz. Bu farkı site kendi öder.).

reklam izle para kazan3. Grid oyunu birçok ptc sitesinde vardır. Grid oyununda yandaki resimde de gördüğünüz gibi bir çok kutu vardır. Her kutuya bir reklam yerleştirilmiştir. Aradaki bazı kutularda da Para vardır. Site size günlük belli bir miktar o kutulara tıklama hakkı verir. Siz tıkladığınızda içinde para olan kutuya denk gelirseniz para kazanmış olursunuz. Eğer para saklı kutuya denk gelmezseniz reklamı boşuna izlemiş olursunuz.

4. Offers: Offers yani teklifler bölümü bura da  aracı şirketler devreye giriyor. Size bu bölümde siteyle pek alakası olmayan konularda para kazandırmayı sağlıyor. Örneğin video izle kazan, anket doldur kazan gibi. Offers bölümünde Token Ads, Matomy veya benzeri şirketler vardır. Bu bölüme girdikten sonra orada bulunan anketleri doldurursak, programları indirirsek, ve buna benzer şeyleri yaparsak para kazanıyoruz.

Unutmayın bu yöntemlerle kimse çok para kazanamaz. Sadece güzel bir ek gelir elde edebilirsiniz. 

Tıkla Kazan yöntemiyle para kazanmak için güvenilir ptc siteleri bulmalısınız. Bu yöntemi kullanan bir çok Scam site bulunmaktadır. Bunlara dikkat etmenizi öneririm. 


Tıkla kazan (ptc siteleri) sitelerinin bazılarına sayfamızda ulaşabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ptc sitelerini görmek için tıklayın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 10. sayfasını bitirdiniz. İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın 11. sayfasına geçebilir , ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı alt taraftan seçebilirsiniz.

1. Sayfa İnternetten Para Kazanma
2. sayfa Anket Doldur Para Kazan
3. sayfa Web Sitene Reklam Alarak Para Kazan
4.sayfa Youtube'dan Para Kazanma
5.sayfa Link Kısalt Para Kazan
6. sayfa Forex Nedir
7. sayfa Satış Ortaklığı
8. sayfa Telefondan Para Kazan
9. sayfa Dosya Yükle Para Kazan
10. sayfa Tıkla Kazan (PTC)
11.sayfa Cashback

6 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. bir site önerebilir misinz ptc sitelere ben bulamadım daha doğrusu güvenemedim

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...