Hiving iş ortaklığı

Önemli bilgilendirme: Hiving sadece Paypal ile çalışmaktadır. Paypal ülkemizde kullanılmamaktadır.

   Hiving Dünyada 20 den fazla ülkede çalışan kamuoyu araştırma (Anket) şirketidir. Kısa bir süre önce Türkiye pazarına giriş yaptı ve hızla üye toplama işlemine girişti. Bunun getirisiyle beraber hiving iş ortaklığı programını devreye soktu. Siteye girişte iş ortaklığı programı göze çarpmasa da Hiving'in bana attığı mail ile iş ortaklığı programından haberdar oldum ve burada yayınlamaya karar verdim. (Not: Hiving anket sitesi hakkında bilginiz yoksa Hiving anket sitesi hakkında ki yazımı okuyabilirsiniz. Hiving hakkında bilgi almak için tıklayın.)

Ödeme kanıtını aşağıda görebilirsiniz.

Hiving iş ortaklığı programı


   Hemen hemen her sitede olduğu gibi iş ortaklığı sistemi Hiving'de de aynı şekilde işliyor. Sistem üyeyi getir parayı al şeklinde çalışıyor. Mail yoluyla size verilen şahsi bir linkle de raporlarınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Hiving güvenilir mi ? 


   Hiving Türkiye pazarına yeni girdiği için bunu söylemek çok mümkün olmayabilir fakat 20'den fazla ülkede bu zamana kadar başarılı bir şekilde çalışmış bir anket sitesinin çokta güvensiz olacağını düşünmüyorum.

Ne kadar kazanırım? 


   Hiving iş ortaklığına üye olduğunuzda size kazanacağınız miktar hakkında bilgi verilecektir. NOT: Hiving ödediği ücret konusunda ki bilgiyi saklı tutar. 

Minimum ödeme tutarı nedir?


   Hiving iş ortaklığı programında minimum ödeme tutarı 7,5 Euro'dur. Her ay otomatik olarak Paypal hesabınıza yatmaktadır. Bir ay içinde 7,5 Euro bakiyesine ulaşamazsanız bir sonraki aya aktarılır.

   Hiving iş ortaklığı programına nasıl başvuru yapabilirim?

Hiving iş ortaklığı nasıl yaparım
Hiving iş ortaklığı

   Yukarda da bahsettiğim gibi Hiving iş ortaklığı programına pek fazla sitede değinilmemiş. Bunun zamanla sitede yer alacağını düşünüyorum. Şimdilik iş ortaklığı programına dahil olma işlemi info_panel@hiving.fr adresinden yapılıyor. Bu mail adresine tanıtımı nasıl yapacağınızı adınızı soy adınızı ve Paypal mail adresinizi göndermeniz yeterli olacaktır. Kısa bir süre sonra olumlu ya da olumsuz size dönüş yapılıyor. Eğer kabul edilirse size Referans linki ve rapor linki gönderiliyor. Resimden inceleyebilirsiniz.

Hiving ödeme kanıtı


hivingden güvenilir mi
Hiving ödeme kanıtı

   Hiving anket sitesi hakkında bilgi almak için tıklayınız.

2 yorum:

  1. Para kazanma konusunda çok güzel bilgiler vermişsiniz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...