Cashback

CashBack

   Merhabalar. İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 11. sayfasındasınız. Bu sayfada kalarak İnternetten para kazanma yöntemlerinden "CashBack" adlı yazımı okuyabilir, 1. sayfaya tıklayarak İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın ilk sayfasına ulaşabilir ya da size uygun başlığı sayfa sonundan seçebilirsiniz. İyi Kazançlar...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   CashBack ile para kazanma


   CashBack sisteminin adını Türkçeye çevirecek olursak Parayı geri iade etme gibi bir anlam çıkıyor (Cash=Nakit, Back=Geri). Yani adından da anlaşılacağı gibi bize bazı şeylerden paramızı geri iade ediyor. Tam açacak olursak cashback siteleri aracılığıyla alışveriş sitelerinden yapacağımız alışverişlerde harcadığımız paraların bir kısmını bize iade ediyor. Örnek verecek olursak örneğin Beruby (bir cashback sitesi artık Türkiye'de hizmet ver ) sitesine girdik ve Gittigiyor sitesinden yapacağınız alışverişlerde %3 geri iade verdiğini gördük (Bu oran ve site örnektir) eğer Gittigidiyor'dan Beruby aracılığı ile alışveriş yaparsak toplam harcamamızın %3'nü geri iade alırız. İnternetten sürekli alışveriş yapanlar ya da yüksek ücretli ürün alacaklar için bulunmaz hint kumaşına benziyor. Çünkü birçok bilindik alışveriş sitesi cashback sistemine dahil olmuş durumda. 1500 TL'ye yeni bir bilgisayar alacağınızı varsayalım Cashback sitelerinde de %3 geri iade olsun. 45 TL size geri iade edilecek ve bilgisayar 1455 TL'ye gelmiş olacak.

   CashBack siteleri sadece alışveriş yapanlara mı kazandırır?


   Tabi ki hayır. Bir çok cashback sitesi çeşitli altarnatifler sunar ve alışveriş dışında da para kazandırmayı amaçlar. Yine Beruby'yi örnek alacak olursak alışveriş dışında üye ol para kazan, ziyaret et para kazan, indir kazan, oyna kazan gibi birçok alternatif yer alır.

   Cashback ile paramın iadesini nasıl alırım.

   Her cashback sitesinin minimum ödeme miktarı vardır ve ayın belli dönemlerinde banka hesabınıza ya da hediye kartı olarak ödeme yapılır. Buruby'de minumum ödeme 1TL ve ödeme zamanı yokken başka sitede 10 TL ve ayın belli dönemlerinde olabilir.

   Cashback sitelerine web sitemizden ulaşmak ve b.ilgi almak için tıklayın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnternetten Para Kazanma adlı yazımın 11. sayfasını bitirdiniz. İnternetten para kazanma yöntemleri adlı yazımın 12. sayfasına geçebilir , ilk sayfaya dönmek için buraya tıklayabilir ya da size uygun başlığı alt taraftan seçebilirsiniz.

1. sayfa İnternetten Para Kazanma
2. sayfa Anket Doldur Para Kazan
3. sayfa Web Sitene Reklam Alarak Para Kazan
4.sayfa Youtube'dan Para Kazanma
5.sayfa Link Kısalt Para Kazan
6. sayfa Forex Nedir
7. sayfa Satış Ortaklığı
8. sayfa Telefondan Para Kazan
9. sayfa Dosya Yükle Para Kazan
10. sayfa Tıkla Kazan (PTC)
11.sayfa Cashback

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...