Binance Nedir Kripto para borsası

   Merhabalar. Sitemizin yeni kategorisi olan kripto paralar hakkında makale yazmaya devam ediyoruz. Bugün en bilindiklerden biri ve dünya çapında kripto para borsası olan Binance.com hakkında elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım.


Binance Nedir?


   Binance dünyada en bilindik kripto para borsalarından biridir. Türkiye'de muhtemelen en fazla kullanılan coin borsasıdır diye tahmin ediyorum. Milyar dolarları geçen işlem hacmi ile tüm dünyada kullanılan kripto para borsası Binance kolay arayüzü, sade tasarımı ve Türkçe dil desteği bulunmasından ötürü Türkiyede kripto para ile uğraşanların vazgeçilmezi durumunda. Müşteri potansiyeli dünya çapında olduğu için al-sat işlemleri genelde daha hızlı gerçekleşir. Komisyonları da oldukça düşüktür.

   Kendine ait bir de coini bulunmaktadır "Binance coin". BNB olarak kısaltılır. Malesef Türk bankalarına desteği yok ama transfer işlemleri ile coin alıp gönderebilirsiniz. Türkiye'ye destek veren (genelde Türk borsalardan) sitelerden coin alıp rahatlıkla Binance'a transfer edebilirsiniz.

binance nedir
Binance nedir
   Binance'da yer alan coinler güvenirliği yüksel olan coinlerdir diyebiliriz. Eğer bir coin Binance borsasına girdi ise dolandırıcı olma ihtimali çok düşüktür. Binance birçok coini içerisinde barındırıyor. Genelde küçük borsalarda işlem yapabileceğiniz coin miktarları sınırlıdır. Binance'da ise oldukça fazladır. Resimden bir kısmını görebilirsiniz.

Neler yapabilirim?


-Binance ile bir çok coin alabilirsiniz. Birçok coin al-sat işlemine destek vermektedir.
-Coin fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Coinlerin analizlerini, exchange fiyatlarını, USD düzeyinde fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.
- Exchange yapabilirsiniz.
- 24 saat işlem yapabilirsiniz.
- İş ortaklığı programına dahil olabilirsiniz. Binance iş ortaklığı hakkında bilgi almak için tıklayınız.


Nasıl üye olurum?


   Bu linke tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonra yapmanız gereken bazı işlemler var. Sistem sizi yönlediriyor zaten. Üye olup e-mailden aktif ettikten sonra kimliğinizi doğrulamanız gerekiyor. Bu işlemi neredeyse tüm kripto para borsaları yapıyor (yasal olarak yapmak zorunda olduğu için). Eğer kimlik doğrulama yapmazsanız işlemleriniz kısıtlanabilir.


Nasıl para veya coin aktarabilirim?


   Malesef direk olarak para gönderemiyorsunuz. Türk bankaları ile anlaşmaları yok fakat yukarda da belirttiğim gibi herhangi bir yerden aldığınız coinleri Binance'a göndermek oldukça basit. Coinleri Binance'a gönderdikten sonra istediğiniz gibi işlem yapabilirsiniz. Para çekmek içinde aynı işlemi yapmak durumdasınız. Para çekmek istediğinizde Türk bankaları ile anlaşmalı bir borsaya coin olarak gönderip burada TL'ye (ya da başka bir Dövize) çevirebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...