Binance iş ortaklığı

   Merhabalar herkese bu yazımda sizlere Binance iş ortaklığı ile nasıl para kazanabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.


Binance nedir?


   Binance Kripto para (coin) al sat yapabileceğiniz, Coinler arası exchange yapabileceğiniz, Türkiye'de oldukça popüler ve Dünya çapında kullanıcıları olan bir kripto para borsasıdır. Daha önce bir makalede daha ayrıntılı bilgi vermiştim. Binance hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.


Binance iş ortaklığı


Binans referans link
Binance iş ortaklığı
  Binance iş ortaklığı kendi komisyonundan pay vererek çalışır. Sizin tarafınızdan üye yapılan bir kişi işlem yaptığında komisyonunun %20sini size verir. Binance coin (BNB)'de %40 dır. Bir sınırlama yoktur. Gelen para ile coin al-sat yapabilir, bu coinleri Türkiye'de destek veren başka bir coin borsasına taşıyabilirsiniz.

Nasıl Binance iş ortaklığı programına dahil olabilirim?


   Binance'a üye olduktan sonra yukarıda "refferal" kısmına tıklayarak size ait referans bilgilerine ulaşabilirsiniz. Burada size bir referans link verecektir. Bu linke tıklayarak üye olanlar sizin referans üyeniz olur ve yaptığı işlemlerden komisyonun %20sini alırsınız (BNB için %40). 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...