Süpercüzdan.com hakkında bilgi | Cashback | paranızı iade alın

Merhabalar herkese. Bugünkü yazımda süpercüzdan.com cashback yani para iade sitesini tanıtmaya çalışacağım. Öncelikle biraz cashback nedir ne değildir kısaca bir anlatacak olursam; Cashback Türkçe'ye çevirecek olursak Cash=nakit back=geri ingilizce kelimelerinden türetilmiştr. Nakit geri iade olarak çevirebiliriz. Çalışma mantığı çok basit alışveriş yapmadan önce cashback sitelerinden birine gidiyorsunuz  ve alışveriş sitesine oradaki linke tıklayarak giriyorsunuz (üye girişi yapıp). Yapmanız gereken sadece bu kadar. Sonra alışverişe devam ediyorsunuz. Site size belirlediği komisyon oranında parayı iade ediyor.

Süper Cüzdan Hakkında Bilgi


Süpercüzdan.com'da yukarıda belirttiğim cashback sitelerinden bir tanesi. Sitesinde birçok alışveriş sitesi bulunmaktadır. Alışveriş yapacağınız site Süpercüzdan'da var ise Süpercüzdan'a üye olarak hiçbir şey yapmadan para kazanabilirsiniz. Zaten o siteden alışveriş yapacaksınız en azından bir kısmını geri iade olmuş olursunuz.  Örnekle anlatacak olursam; Süpercüzdan Aliexpress ile anlaşmalı. Şu an için Süpercüzdan Aliexpress için %5 komisyon belirlemiş durumda (bu yazıyı okuduğunuzda anlaşması bitmiş olabilir ya da komisyon oranı değişmiş olabilir). Siz zaten Aliexpress'ten alışveriş yapacaksınız. Yapmanız gereken önce Süpercüzdan.com'a gidip orada ki linke tıklayarak Aliexpress'e giriş yapmak. Sonra Aliexpres'ten yapacağınız alışverişte harcadığınızın %5'ini iade alırsınız ve Süpercüzdan hesabınıza geçer.

Süpercüzdan indirim kuponları


Süpercüzdan'ın bir diğer  özelliği ise ücretsiz indirim kuponları da vermesi. Süpercüzdan'a üye olduktan sonra bazı firmalara ait indirim kuponları yer almaktadır. İndirim kuponu kullanırken para iadesinden de yararlanmaya devam edersiniz.

Minimum ödeme tutarı ne kadar?


Minimum ödeme tutarı 25TL'dir. Aksini belirtmedikleri müddetçe 25 lira ve üzerini banka hesabınıza çekebilirsiniz. Parayı hesabınıza istedikten sonra her ayın 5'inde hesabınıza yatar.

Süpercüzdan.com'a üye olmak için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...