Admatic nedir | Sitene reklam al

Admatic nedir?


   Admatic uzun yıllardır Türkiye'de faaliyet gösteren genelde yüksek hitli sitelerde gördüğümüz reklam şirketidir. Sitene reklam al kategorisinde incelediğimiz Admatic'in birçok reklam modeli bulunuyor. Mobil siteler için ayrı PC siteler için ayrı reklam modelleri var. Sadece büyük şirketlerle çalışan Admatic yayıncı siteleri de buna göre seçiyor. +18 siteler hariç hemen hemen tüm kategorilerdeki sitelere reklam vermektedir. Fakat yüksek hitli siteler önceliklidir.

   Türkiye genelinde bilinen büyük internet sitelerinin çoğu Admatic reklamları kullanmaktadır. Büyük haber siteleri, portallar ve birçoğu. Sadece kaliteye önem veren Admatic önüne her gelenden reklam almıyor, reklam vermiyor.

Adsense ile birlikte kullanabilir miyim? Adsense'ye alternatif mi?

Sitene reklam al
Admatik hakkında bilgi
   Admatic reklamlarını Adsense ile kullanabilirsiniz. Birçok Admatic reklamı kullanan site de zaten böyle yapıyor. Sadece sitenizde ziyaretçilerinizi sıkmamak adına reklam sayısınını ve yerini iyi seçmek size kalıyor.

   Adsense, benim için en iyi reklam şirketidir. Fakat Adsense ile sorununuz var ise Admatic alternatif olarak denenebilir.

Ne kadar kazanırım


   Reklamları gösterim başına ödüyor. 1000 gösterime yaklaşık 1.20-1.30 TL arası ödeme yapıyor (bu fiyat değişebilir).

Minimum ödeme tutarı nedir?


Minimum ödeme tutarı 50 TL'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...