Anket doldurarak gerçekten para kazanabilir miyim ? | Püf Noktalar

Anket Doldurarak Para Kazanabilir miyim?

    Anketten para doldurarak para kazanbilir miyim? Kandırılır mıyım? Paramı alabilir miyim?...  Herkesin aklında bu sorular var. Şimdi sizlere deneyimlerimi anlatarak anket doldurarak para kazanıp kazanamayacağınızı anlatacağım.
1. Soru: Anket doldurarak para kazanabilir miyim? 

   Evet kazanabilirsiniz. Ben uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum ve şuanda küçük çaplı kazanıyorum.
2. Soru: Nasıl ve Ne kadar kazanırım?

   Öncelikle güvenilir anket sitelerine üye olmalısınız. Tek bir anket sitesine üye olarak para kazanmanız çok zor. Çok az kazanırsınız ve zamanınızı boşa harcamış olursunuz. Çünkü bir anket sitesinden çok kısa bir sürede para kazanmak (bazı siteler hariç) çok zor iş. Bu yüzden en az 15-20 anket sitesine üye olup uzun zamanda çok kazanmaya çalışmalısınız. Örnekle anlatayım 1 anket sitesine üye oldunuz.  Minimum ödeme tutarı 30 TL. Bu parayı kazanmanız genelde bir kaç ayınızı alır. Ortalama 3 ay diyelim. 3 ay için 30 TL kazanmak çok ta iyi bir gelir değil. Ama 15 tane böyle siteye üye olduğunuzu varsayalım. 30x15= 450 TL kazanırsınız ve iyi bir ek gelir sayılır.
   2.1 Siteler Tarafından Kandırılmamak 

anket doldurarak para kazanma yalanı
Böyle reklamlara inanmayın
   Burada dikkat etmemiz gereken kandırılmamak. Aslında hemen hemen tüm anket sitelerinin ödemesi güvenlidir. Ödeme yapmayan anket sitesi bulmanız çok zor. Ama bazı anket siteleri ödeme yapmamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Genelde baş vurdukları yol ödeme limiti yüksek olması. Örneğin ödeme limitini 50 TL yapıyorlar ama o kadar az anket yolluyorlar ki 50 TL'ye oluaşmak için yıllarca beklemeniz gerekiyor. Burada dikkat etmemiz gereken en önemli nokta budur.
   2.2 Kazandığınız puanlarla hediye veren siteler bulun.
   Anket doldurarak kazandığınız puanlarla hediye kazanabileceğiniz anket siteleri vardır. Bu siteler minimum ödeme tutarını beklemeden belli bir puana ulaştığınızda bu puanları kullanabileceğiniz hediyeler vermektedir. Böyle sitelere üye olmak daha mantıklıdır. Çünkü Minimum ödeme tutarına bir türlü gelemiyorsanız bu yöntemi kullanırsınız. Belki para kazanamazsınız ama o kadar anket de boşa gitmiş olmaz. Örnek, Napolyon.

3. Soru: Hangi anket sitelerine üye olmalıyım?
   Fazla anket gönderen ve minimum ödeme limiti az olan anket sitelerini (örnek, Mysurvey.eu) tercih etmeniz sizin daha çok kazanmanızı sağlayacaktır. Ama böyle bir anket sitesi bulmak çok zor. Genelde anket gönderme sıklığı fazla olan sitelerin ödeme limitleri yüksek olur. Ama böyle siteler bulmak mümkündür. İyi araştırıp böyle siteler bulabilirseniz kısa sürede para kazanabilirsiniz.

4. Soru: Ne kadar zaman ayırmalıyım ?
   Anket doldurarak para kazanmak için internet başında oldukça fazla zaman harcamanız gerekmekte. Anketler için çok fazla zamana ihtiyacınız yok ama internette sürekli bulunmak ve mail adresinizin sürekli açık olması gerekmektedir. Çünkü anketlerin ne zaman geleceğini bilemezsiniz ve anketler genelde birkaç saat içinde kapanır ve anketleri kaçırabilirsiniz. Bunu ben farklı bir yolla çözdüm. Telefonumda interneti açık bıraktım ve mail adresimi telefonuma tanımladım. Mail adresime mail geldiğinde beni sesli olarak uyarıyor ve sürekli internet başında zaman geçirmek zorunda bırakmıyor.

   Burada size bir de önerebileceğim anket sitelerine başvururken yeni bir mail hesabı açın ve üye olduğunuz tüm anket sitelerine bu mail adresinizi verin. Bu mail adresini anket sitelerinden başka yerlere vermeyin. Böylelikle mail hesabınıza gelen hemen hemen tüm mailler anket siteleriyle ilgili olacaktır.

5. Soru: Reklamlar da ve bazı sitelerde çok fazla para kazanacağım söyleniyor. Bu doğru mu?
  Bende çok görüyorum anket doldur 1500 dolar kazan gibi reklamlar.  Burada size söyleyeceğim reklamlara ve o sitelere kanmayın. Mutlaka doğru söyleyen reklamlar vardır ama genel olarak bu reklamlar insanlara teşvik için yalan söylemektedir.  Ben çok uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum daha öyle çok fazla kazandıran siteler görmedim. Birkaç ücretli site gördüm (üye olmadım). Bunlar fazla kazandırıyor olabilir çünkü bu siteler dünyanın önde gelen şirketleriyle çalışıyor. Ama üye olmadığım için doğru söylediği konusunda emin değilim. Unutmayın ki anket doldurarak para kazanmak sadece bir ek gelir olabilir.

Son olarak püf noktaları toparlamak istiyorum.


  1.  Ön yargılarınızdan kurtulun ve para kazanabileceğinizi bilin.
  2.  Sağlam güvenilir en az 15-20 anket sitesine üye olun.
  3.  Sabırlı olun anket doldurarak çok kısa sürede para kazanmak çok zordur. Kısa sürede az kazanmak yerine uzun zaman da çok kazanacağınızı bilin.
  4.  Abartı reklamlara kanmayın.
  5.  Anket sitelerine vereceğiniz yeni bir mail hesabı açın ve başka bir yere bu mail hesabını vermeyin. 
  6. İyi araştırma yapın. En doğru şirketleri bulun.
  7. Mail adresinizi sürekli kontrol edin
  8. Kandıran sitelerden uzak durun. 
  9. Site referanslarına göz atın
  10. Para kazandıran sitelerin yanında hediye veren sitelere üye olmaya çalışın.
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Bazı anket siteleri için tıklayın

3 yorum:

  1. Vermiş olduğunuz değerli bilgiler için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim. İyi kazançlar.

    YanıtlaSil
  3. 15-20 anket nerden bulacagız? anketlere hep uygun olmadıgımız belirtiliyor

    YanıtlaSil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...