Myiyo.com ile inyernetten para kazan | Nasıl |

Önemli uyarı: Myiyo şimdilik sadece Paypa ile çalışmaktadır. Paypal 2016 yılından itibaren Türkiye'de kullanılmamaktadır.

   Myiyo.com da önde gelen anket doldurarak para kazanabileceğiniz bir anket sitesidir. Tamamen ücretsizdir ve sitedili Türkçedir.. Anket doldurarak para kazanmayı hedefliyorsanız mutlaka üye olun diyeceğim sitelerden biridir.

Nasıl Üye Olurum

   Buraya tıklayarak ücretsiz üye olabilir ve o andan itibaren anket doldurup para kazanmaya başlayabilirsiniz.

NE KADAR KAZANIRIM

   Anket uzunluğuna göre kazandığınız para değişiyor. Anket doldurdukca puan kazanırsınız ve 1.000 puan 1 euroya eşittir. 20.000 puana gelince Paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Anket gönderme sıklığı fena değil bunun yanında da bazen yüksek ücretli anketler de göndermektedir.
    Başka para kazanma yöntenmi ise davettir. Davet ettiğiniz (üye olup en az 1 ankete katılan) her arkadaşınız için size  500 puan ödüyor.


Myiyo'ya üye olmak için tıklayın
İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz

Diğer araştırma (anket) siteleri için tıklayın

2 yorum:

  1. bu kanıtlara inanmayın. 20000 puana hiç kimse gelemiyor. Siz istediğiniz zaman anket dolduramıyorsunuz aylarca bir anket bekleyen var. Her anket onaylanmaz. Bir anket en az on beş dk. Sürer . Ve aylarca beklerSiniz asla 20000 puan olmaz Zaman'ınız Boşa gider sİzi kullanırlar


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu sizin düşünceniz. Ben zaten hiç bir yazımda ayda binlerce lira kazanın diye söylemem. Anket doldurma işlemi sadece ek gelir içindir. Kimse binlerce lira kazanmaz. Tüm yazılarımda bunu dile getirmeye çalışıyorum. Diğer yazılarımı okuduysanız bana hak vereceksiniz. Ayrıca bu sitede yer alan tüm yazılar (1-2 tanesi hariç) ve tüm ödeme kanıtları (ödeme kanılarının tamamı) bana aittir. başka hiçbir web siteden ödeme kanıtı alıp da bu sitede yayınlamıyorum.

      Sil

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...