PTC, PTR, PTS, PTP, PTSU NEDİR ?





PTC, PTR, PTS, PTP, PTSU NEDİR ?


PTC: İngilizce açılımı Paid To Click Türkçe'ye tıklama başına ödeme diye çevirebiliriz

PTRİngilizce açılımı Paid to Read Türkçe'ye oku kazan sistemleri diye çevirebiliriz


PTSİngilizce açılımı Paid To Sign Up Türkçe'ye üyelik başına kazandıran sistemler diye çevirebiliriz

PTPİngilizce açılımı Paid To Promote Türkçe'ye tanıt kazan sistemler diye çevirebiliriz

PTSuİngilizce açılımı Get Paid To Surf Türkçe'ye sayfalarda sörf yaparak para kazandıran sistemler diye çevirebiliriz.

--------------------

PTC (Paid To Click): Türkçe tıklama başı ödeme anlamına gelmektedir. Sitenize PTC reklam eklersiniz. Ziyaretçiler bu reklamlara  tıklarsa reklam yayınlayan yayıncı para kazanır. Örneklerini oldukça fazla görürürüz. Hemen hemen her sitede görebileceğimiz reklamlardır (bende ptc sistemini kullananlardanım).






NEDEN PTC?

   Ücretsizdir.
   Çok şirket var (biri sitenizi onaylamasa başka birine üye olabilirsiniz)
   Risk yok. 
   Bunun gibi bir çok neden sayabiliriz.

 PTC usulu çalışan sitelere ulaşmak için tıklayın


NE KADAR KAZANIRIM ve NASIL ÇEKERİM

   Ne kadar kazanırım sorusunu yanıtlayabilmemiz mümkün değildir. Sitenizin trafiği iyise, reklamlar çok ilgi çekiyorsa, çalıştığınız şirket çok ödüyorsa, reklamları en doğru yerleştirdiyseniz... o kadar çok kazanırsınız.
   genelde bu şirketler bankaya havale veya Paypal sistemiyle çalışır. bunun dışında çek veya daha değişik tekniklerle ödeme yapan şirketler bulmakta mümkün. Her şirketin kendine ait minumum ödeme tutarı vardır. Bu tutarı tamamladıktan sonra paranızı çekebilirsiniz.

--------------------

   PTR (Paid to Read): Türkçe okuyarak kazan olarak çevirebiliriz. Bu songünlerde artan bir reklam sistemidir. PTC gibi bir web siteniz olması gerekmemektedir. Bu reklamları veren şirketler mail adreslerinize mailler yollayarak bunları okumanızı ister (genelde kimse okumaz). Siz okudukça  size belli bir ücret kazanırsınız. Bazı sitelerde bu sistemlerden astronomik rakam kazandığını iddaa eden şahıslar çıkar ve bu şirketlerin reklamını yaparlar. Açıkçası ben o kadar çok kazanan insan görmedim. Benim düşünceme göre  iyi bir ek gelir olabilir.

   Uyarı: Gelen maillerin altındaki linklere dikkat edin.

NE KADAR KAZANIRIM ve NASIL ÇEKERİM

   Ne kadar kazanırım sorusunu yanıtlayabilmemiz mümkün değildir. Nekadar çok mail gelirse , daha çok siteye üye olursanız, iyi kazanç sağlayan şirketler bulursanız o kadar çok kazanırsınız. Para çekme genelde bankasabına havale ediliyor ya da Paypal'a gönderiliyor.Daha değişik sistemler kullanan şirketler de var.  

--------------------

   "PTS (Paid to Signup-Üye ol Kazan): Evet arkadaşlar bu tür sitelerde üye olunup para kazanılıyor. Sistem aşağıdaki gibidir;Sitesi olan arkadaşlar sitesini bu tür sitelere verir. Bizde para karşılığında PTS sitesi aracılığı ile bu sitelere üye oluruz. Bazı kişiler ise sitesinin içinde bulunan reklama üye yaptırıyor. Sizden istenen siteye üye olup aktivasyondan sonra gelen onay mailini PTS sitesindeki kutucuğa yerleştirip göndermek. Bu PTS sitelerinde detaylıca anlatılır." (tırnak işareti kısmındaki metin alıntıdır.)

NE KADAR KAZANIRIM ve NASIL ÇEKERİM

   Yukarıdaki yazılarda da belirttiğim gibi ne kadar kazanacağınız konusunda bir şey söyleyemeyiz. Kısacası ne kadar çok üye o kadar çok para demektir.  Para çekme genelde bankasabına havale ediliyor ya da Paypal a gönderiliyor.Daha değişik sistemler kullanan şirketler de var.  

--------------------


PTP (Paid to Promote): 

   Tanıtma başına kazan diyebileceğimiz bu sistem çok talep görmeyen bir kazanç sistemidir. Size linkler verilir ve bunları tanıtmanız istenir tanıttıkçada kazanırsınız.

--------------------

"PTSu (Get Paid To Surf): Bu sistem garip gelebilir fakat ilgi çekiyor, sistemi açayım biraz şimdi bunlar çok farklı türde olabiliyior. Mesela;
Arama yaparak
Resim paylaşarak
Video paylaşarak
Vs vs, daha farklı türler de çıkıyor. Yani sörf denince aklınıza ne geliyorsa bu türde var.
Genellikle arama yaparak kazandıran siteler çoğunlukta. Bu sitelerde ise size bir toolbar veriyor ve sizde bu toolbardan arıyorsunuz, ben genelde İngilizce şeyler arıyorum table, singer vs vs. arama başına 0.02$ verenler var. Yani günde 200 kelime ararsanız 5$ ediyor buda iyi bir rakam yatırıma gerek kalmadan sadece kendiniz günlük 5$ alabiliyorsunuz. Bu adamlarda aramalarda sadece reklâm verenlerin sitelerini koyuyorlar ve bu sayede reklâm verenler ziyaretçi çekmiş oluyorlar." (tırnak işareti kısmındaki metin alıntıdır.)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu site bilgilendirme amaçlıdır.Yaşayacağınız herhangi bir problem sonucu sitemiz sorumlu tutulamaz
Bu sitede yer alan bilgilerin hiçbiri yatırım teklifi değildir

Öncelikle belirtmeliyim ki burada anlatılan site, program vb. firmalarla netteis.com'un hiçbir bağlantısı yoktur. Ben sadece kendi tecrübelerimi ve araştırmalarımı yayınlamaktayım. Üye olduğunuz siteler ile ilgili sorun yaşıyorsanız öncelikle orası ile iletişime geçmek sizin için faydalı olacaktır.

Lüten yorum yazarken küfürlü, kaba ve argo kelimeler kullanmayın.
Reklam amaçlı yorumlar yazmayın.
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı yorum yazmayın.

Bu içeriklerde yorum yapılan yorumlar hemen yayından kaldırılacaktır.

Netteis.com | İyi kazançlar...